Konkurs walentynkowy W.KRUK

Konkurs walentynkowy W.KRUK

Wielkimi krokami zbliża się Święto Zakochanych. Z tej okazji najstarsza marka jubilerska w Polsce, przy współpracy z agencją reklamową Hand Made, organizuje walentynkowy konkurs pod nazwą Miłosna Wiadomość W.KRUK.

Zadanie konkursowe polega na opublikowaniu zdjęcia podpisanego miłosną wiadomością. W przypadku zwycięstwa - miłosne wyznanie zostaje wygrawerowane na naszyjniku w formie złotej koperty. Do konkursu przystąpić można poprzez opublikowanie zdjęcia z odpowiednimi hashtagami (#miłosnawiadomość, #wkruk). Prace, które spełniają warunki regulaminu, są prezentowane w galerii przypisanego do konkursu minisitu: milosnawiadomosc.pl. Zwycięzcy tygodnia otrzymują naszyjnik wraz z dedykowanym grawerem. Nagrodę główną stanowi natomiast zestaw luksusowych zegarków Doxa dla niej i dla niego. Konkurs trwa do 19 lutego, a szczegóły i regulamin znaleźć można na milosnawiadomosc.pl.

Za kreację konkursu odpowiada agencja Hand Made, która przygotowała dedykowany minisite oraz zajęła się obsługą konkursu i jej komunikacją w kanałach social media.

W.KRUK to najstarsza marka jubilerska w Polsce. Długoletnie doświadczenie i szczególne wzory,czynią tę markę wyjątkową. W ponad 90 salonach firmowych na terenie całego kraju W.KRUK oferuje najwyższej jakości złotą i srebrną biżuterię, brylanty, kamienie szlachetne oraz autorskie kolekcje, inspirowane najnowszymi trendami w modzie.

Agencja reklamowa Hand Made to agencja typu full service z 10-letnim doświadczeniem na rynku. W swoim portfolio ma kilkaset zrealizowanych kampanii we wszystkich wiodących mediach - od telewizji po social media i eventy. Do Klientów, dla których Hand Made prowadzi działania komunikacyjne, należą m.in. Volkswagen, Tauron, Idea Bank czy Dermika.