Hand Made czyli “Krakowska siła”

Hand Made została wyróżniona tytułem “Agencja Reklamowa 2017: krakowska siła” w raporcie Agencje Reklamowe i Domy Mediowe 2017 przygotowanym przez Media Marketing Polska oraz Kantar Millward Brown.

To szczególnie cenne wyróżnienie przyznawane jest na podstawie badania prowadzonego wśród brand managerów największych marek działających w Polsce. Klienci w tym roku ocenili aż 18 czynników, w tym zadowolenie ze współpracy, zrozumienie biznesu czy skuteczność kampanii. Redakcja MMP na podstawie ocen i wywiadu rynkowego zdecydowała o przyznaniu trzech wyróżnień dla agencji, w tym tylko jednego dla agencji spoza Warszawy - krakowskiej Hand Made.

Sukcesów Hand Made nie da się nie zauważyć.

Raport wspomina o ostatnich dwóch latach działalności Hand Made, zaznaczając, że już rok temu agencja otarła się o wyróżnienie. Nie przyznano go tylko ze względu na brak danych finansowych. Zeszłoroczne wysokie oceny w tym roku zostały jeszcze poprawione.

Agencja odnotowała wzrosty na każdym polu biznesu.

Uzasadnienie wyróżnienia dla agencji Hand Made wskazuje na konsekwentny rozwój usług i zadowolenie klientów ze współpracy z agencją. Wielu klientów agencji pracuje z nią w ramach stałej obsługi.

Nie dziwi rosnąca liczba klientów Hand Made - wyniki badania satysfakcji zrealizowane przez Millward Brown są dla tej agencji najlepszym dowodem uznania.

Do grona klientów agencji należą między innymi marki Volkswagen, Tyskie, Dolce Gusto, W.KRUK, Dermika czy Hoop Cola. Agencja pracuje w zakresie full service - przygotowuje dla marek zarówno strategię komunikacji, jak i działania reklamowe w telewizji, digitalu, druku, social media, eventach czy PR. Hand Made od lat otrzymuje wysokie noty za pracę z klientami i zadowolenie z obsługi reklamowej.