To nie jest zwykła woda! Hand Made   z kampanią wody Arctic+
To nie jest zwykła woda! Hand Made   z kampanią wody Arctic+

Krystalicznie czysta woda powraca w wielkim stylu! 21 maja wystartowała kampania nowych linii produktów Arctic+.

Zaskakujące, odświeżające smaki oraz bogactwo witamin i minerałów - oto co znajdziemy w nowej, stylowej i funkcjonalnej, butelce wody Arctic+. Arctic+ Fizzy to wyłącznie naturalne składniki i zero cukru, a do tego delikatne bąbelki i cztery warianty smakowe.
Wody z gamy Arctic+ Elements to coś więcej niż orzeźwienie. Dzięki zbilansowanemu połączeniu witamin, minerałów oraz innych cennych składników dodają energii oraz pomagają zachować zdrowie, urodę, koncentrację i dobre samopoczucie.
10-sekundowe spoty reklamowe Arctic+ Elements Energy, Arctic+ Elements Relax oraz Arctic+ Fizzy emitowane są w stacjach telewizyjnych od 21 maja. Kampania wsparta jest działaniami online z wykorzystaniem kreacji banerowych oraz digital video.
Za kreację oraz  działania w mediach społecznościowych odpowiada agencja Hand Made, która stworzyła także stronę arctic.pl. Zakupem mediów ATL zajął się dom mediowy Havas Media, digital - Kooki.to, a postprodukcją spotów - Eternal Monkeys.

HOOP Polska, producent wody Arctic+, jest jednym z największych producentów napojów bezalkoholowych w Europie Środkowej. W portfolio produktów można znaleźć: napoje gazowane pod marką Hoop Cola, syropy Paola, wodę Arctic+, napoje Jupik oraz Nestea.

Hand Made to agencja reklamowa full service. Realizuje kampanie we wszystkich mediach - od telewizji, przez internet, w tym social media, po eventy, PR czy niestandardowe działania komunikacyjne. Hand Made została wyróżniona tytułem “Agencja Reklamowa 2017: krakowska siła” w raporcie Agencje Reklamowe i Domy Mediowe 2017 przygotowanym przez Media Marketing Polska oraz Kantar Millward Brown.