Serwisant z TAURONA, nie z przypadku! - nowa kampania marki Tauron

Agencja reklamowa Hand Made przygotowała ogólnopolską kampanię marki Tauron „Serwisant z TAURONA". Nowa oferta skierowana jest do klientów indywidualnych oraz małych i średnich przedsiębiorstw.

Kampania przygotowana przez TAURON i agencję reklamową Hand Made potrwa do końcu roku. Agencja jest odpowiedzialna za dwie reklamy telewizyjne oraz ich odsłony w formie spotów 30 i 15 sekundowych, a także billboard sponsorski, spot radiowy, outdoor (billboardy, siatki wielkoformatowe), materiały dla Punktu Obsługi Klienta, reklamy na autobusach, w pociągach i marketach. Kampania prowadzona jest m.in. w największych stacjach telewizyjnych (m.in. TVP, Polsat, TVN), ogólnopolskich rozgłośniach radiowych (m.in. Eurozet, Złote Przeboje), ogólnopolskich i lokalnych dziennikach (Gazeta Wyborcza, Fakt, SuperExpress) oraz kinach.

Reklamy telewizyjne przedstawiają sytuacje, którym łatwo zaradzić, jeśli wybierze się usługę Serwisant 24H. W humorystyczny sposób nawiązują do obaw wielu osób o korzystaniu z pozornych „specjalistów”.

Hand Made to agencja reklamowa full service, oferująca strategię i działania reklamowe we wszystkich wiodących mediach, w tym telewizję, prasę, internet (m.in. www, social media, marketing w wyszukiwarkach), a także działania eventowe. Hand Made współpracuje z marką Tauron w ramach umowy ramowej podpisanej na 18 miesięcy po wygranym przetargu w drugiej połowie 2015 roku.

SPOTY TELEWIZYJNE

hand_made_logo_black.png

Tauron-Logo-eps-vector-image.png

Zrzut_ekranu_2016-04-05_o_12.25.46.png

Nowa reklama Volkswagena zrealizowana przez Hand Made

W marcu wystartowała nowa oferta Volkswagena na rok 2016. Wspiera ją kampania przygotowana przez Hand Made, K2 oraz MediaCom.