Agencja Hand Made zorganizowała uroczyste otwarcie lini produkcyjnej dla VIVE Group

Inwestycja zaprezentowana została w marcu 2016 roku w Hali YUYAO Kieleckiego Parku Technologicznego.

Uroczysta gala była zwieńczeniem prac nad rozwojem systemu sortowania Vive Group. Poprowadził ją Maciej Orłoś, na scenie stanęli również: przedstawiciele spółki oraz władze miasta. Wymienione osoby symbolicznie uruchomiły proces technologiczny, inicjując pokaz mappingowy i spektakularne show multimedialne na konstrukcji. Tym samym widzowie mogli poznać kształt i kolejne etapy technologii.Systemy te to innowacyjność nie tylko w skali kraju, ale i świata.

VIVE Group to firma działająca w dziedzinie recyklingu tekstyliów w Polsce i Europie. Zaprezentowana technologia będzie wspierała produkcję za pomocą najnowocześniejszych rozwiązań, takich jak: głosowe sterowanie procesem sortowania czy technologię Fibersort.

Agencja reklamowa Hand Made prowadzi komunikację marek we wszystkich głównych mediach, także działania eventowe. W portfolio eventowym agencji znajdują się m.in. marki Omega i Shiseido.

Państwowa Inspekcja Pracy wybrała agencję Hand Made

Agencja reklamowa Hand Made wygrała postępowanie na przygotowanie kreacji i strategii medialnej kampanii społecznej dotyczącej bezpieczeństwa pracy przy obróbce drewna prowadzonej przez Państwową Inspekcję Pracy. Działania zaplanowane na lata 2016-2017 prowadzone będą w prasie, Internecie oraz radiu.