Hand Made dla W.KRUK w digitalu

Agencja Hand Made wygrała przetarg na obsługę najstarszej marki biżuteryjnej w Polsce. Współpraca rozpoczęła się z początkiem czerwca 2016 i obejmuje m.in. obsługę kanałów Facebook, Instagram oraz YouTube.

Agencja Hand Made przygotowała najlepiej ocenioną strategię oraz pomysł kreatywny na prowadzenie działań digitalowych, w tym komunikacji w mediach społecznościowych. Współpraca Marki z Agencją rozpoczęła się na początku czerwca.

"Dziedzictwo marki jest dla nas niezwykle ważne. Ogłaszając przetarg na całościową komunikację digital, w tym media społecznościowe, szukaliśmy partnera, który wykaże się przede wszystkim zrozumieniem marki premium, ale również niekonwencjonalnym podejściem do promocji w Internecie. Strategia, którą zaproponowała agencja Hand Made spełniła nasze wymagania, a kreacja daje poczucie, że mamy partnera w komunikacji marki" - wyniki przetargu komentuje Karolina Ruszała, Brand Manager marki W.KRUK.

W.KRUK to najstarsza marka jubilerska w Polsce. Długoletnie doświadczenie i szczególne wzory, czynią tę markę wyjątkową. W ponad 90 salonach firmowych na terenie całego kraju W.KRUK oferuje najwyższej jakości złotą i srebrną biżuterię, brylanty, kamienie szlachetne oraz autorskie kolekcje, inspirowane najnowszymi trendami w modzie.

Agencja reklamowa Hand Made to agencja typu full service. W swoim portfolio ma kilkaset zrealizowanych kampanii we wszystkich wiodących mediach - od telewizji po social media. Do Klientów, dla których Hand Made prowadzi działania komunikacyjne, należą m.in. Volkswagen, Tauron, Idea Bank czy Dermika.

logo-02.png

hand_made_logo_black.png

logo-01.jpg

Hand Made eventowo dla Oknoplast

Firma Oknoplast wybrała agencję reklamową Hand Made do organizacji wielkiego rodzinnego pikniku dla dzieci pracowników. W wydarzeniu wzięło udział około 800 osób i było to dla marki największe dotychczasowe wydarzenie tego typu.