RABATOR to więcej niż zwykły rabat.

Agencja Hand Made przygotowała nową kampanię dla marki TAURON.

Z początkiem października rozpoczęła się kampania reklamowa nowej oferty sprzedażowej TAURONA. Za kampanię promocyjną odpowiada Dział Marketingu TAURON Sprzedaż sp. z o.o. reprezentowany przez Dorotę Kulpińską, Monikę Gałaś i Kingę Warchoł. Działania komunikacyjne przygotowała agencja Hand Made.

Kampania komunikuje możliwość uzyskania rabatu przy zakupie prądu i gazu w ofercie z RABATOREM w TAURONIE. „RABATOR” jest zabawnym określeniem najwyższego możliwego rabatu, jaki można otrzymać w związku z zakupem usług oferowanych przez TAURONA. Działania skierowane są zarówno do odbiorcy indywidualnego, jak i do przedsiębiorstw.

Kampania prowadzona jest w większości wiodących mediów. Na jej potrzeby agencja Hand Made przygotowała spot telewizyjny, spot radiowy, kampanię outdoorową oraz materiały BTL dla Punktów Obsługi Klienta. Spoty telewizyjne emitowane są w TVP, TVN i Polsacie. Kampania radiowa prowadzona jest tak w stacjach regionalnych takich jak Radio Plus, Radio Złote Przeboje czy Radio Wrocław.

Obecna kampania to kolejna realizacja Hand Made dla marki TAURON. Agencja jest autorem kilku wcześniejszych realizacji, m.in. „Serwisant z TAURONA, nie z przypadku” czy „Piec gazowy może być darmowy”.

hand_made_logo_black.png

Tauron-Logo-eps-vector-image.png

Tauron_Q4-msp-ogloszenie_prasowe_202x270podglad.jpg

Tauron_Q4_GD_ogloszenie_prasowe174x229_3_ISO_newspaper26v4_podglad_v2.jpg

"Prześlij gwiazdkę" - nowa kampania Hoop Coli

Hoop Cola, największa polska marka coli, rozpoczyna świąteczną
kampanię marketingową. Główną oś kampanijnej opowieści stanowi polska tradycja wspólnego wypatrywania Pierwszej Gwiazdki, której pojawienie się jest znakiem do rozpoczęcia kolacji wigilijnej. To właśnie ten świąteczny symbol jest bohaterem rozpoczynającej się kampanii.