RABATOR to więcej niż zwykły rabat.

Agencja Hand Made przygotowała nową kampanię dla marki TAURON.

Z początkiem października rozpoczęła się kampania reklamowa nowej oferty sprzedażowej TAURONA. Za kampanię promocyjną odpowiada Dział Marketingu TAURON Sprzedaż sp. z o.o. reprezentowany przez Dorotę Kulpińską, Monikę Gałaś i Kingę Warchoł. Działania komunikacyjne przygotowała agencja Hand Made.

Kampania komunikuje możliwość uzyskania rabatu przy zakupie prądu i gazu w ofercie z RABATOREM w TAURONIE. „RABATOR” jest zabawnym określeniem najwyższego możliwego rabatu, jaki można otrzymać w związku z zakupem usług oferowanych przez TAURONA. Działania skierowane są zarówno do odbiorcy indywidualnego, jak i do przedsiębiorstw.

Kampania prowadzona jest w większości wiodących mediów. Na jej potrzeby agencja Hand Made przygotowała spot telewizyjny, spot radiowy, kampanię outdoorową oraz materiały BTL dla Punktów Obsługi Klienta. Spoty telewizyjne emitowane są w TVP, TVN i Polsacie. Kampania radiowa prowadzona jest tak w stacjach regionalnych takich jak Radio Plus, Radio Złote Przeboje czy Radio Wrocław.

Obecna kampania to kolejna realizacja Hand Made dla marki TAURON. Agencja jest autorem kilku wcześniejszych realizacji, m.in. „Serwisant z TAURONA, nie z przypadku” czy „Piec gazowy może być darmowy”.

hand_made_logo_black.png

Tauron-Logo-eps-vector-image.png