Hand Made eventowo dla 4Move

Firma Foodcare wybrała Hand Made do organizacji gali 4Move, której ambasadorem jest Adam Nawałka.

Uroczysta gala 4Move Champions Camp odbyła się w klimacie sportowym, nawiązującym do charakteru marki i była prowadzona przez Tomasza Zimocha. Dla uczestników przygotowano wiele atrakcji, między innymi: piłkarski panel ekspercki z udziałem Jerzego Dudka, pokaz multiwizualny, mobilne symulatory piłkarskie, a także konkurs wiedzy piłkarskiej z nagrodami w postaci koszulek z autografami gości specjalnych.

Hand Made, będąca reklamową agencją full service, była odpowiedzialna za kompleksową obsługę wydarzenia: od pomysłu, przez kreację, aż po organizację i logistykę.

4MOVE to marka Foodcare. Zbilansowane napoje izotoniczne i witaminowe przeznaczone są dla osób lubiących aktywny styl życia, uprawiających sport wyczynowo i rekreacyjnie.

Hand Made to agencja reklamowa typu full service, pracująca m.in. dla marek Volkswagen, Tauron i Tyskie. W portfolio eventowym agencji znajdują się także Omega, Shiseido i Vive Group.

untitled-0251.jpg

untitled-0193.jpg

untitled-0115.jpg

untitled-0290.jpg

untitled-0129.jpg

Hand Made z kolejną realizacją eventową dla Oknoplastu

Firma Oknoplast wybrała Hand Made do organizacji świątecznego eventu "Zimowy Wonderland".