Hand Made z kolejną realizacją eventową dla Oknoplastu

Firma Oknoplast wybrała Hand Made do organizacji świątecznego eventu "Zimowy Wonderland".

Agencja Hand Made była odpowiedzialna za stworzenie koncepcji, przygotowanie i realizację rodzinnego projektu mikołajkowego firmy Oknoplast pod tytułem "Zimowy Wonderland". W stworzonej przez agencję krainie dziecięcych marzeń pojawiło się prawie tysiąc osób. Dzieci mogły spróbować swoich sił w manufakturze cukierków i prezentów, poćwiczyć magiczne sztuczki z kuglarzami, odwiedzić elfią wioską czy potańczyć w strefie ze sztucznym śniegiem. Całość imprezy wzbogacona była wizualnie przez pokazy multimedialne.

"Bardzo dobra organizacja, pełne zaangażowanie ze strony Organizatorów, duża otwartość na nasze potrzeby i pomysły zaowocowały bardzo pozytywnym odbiorem eventu zarówno wśród dzieci jak i pracowników firmy" -  powiedziała Dominika Anaszewska-Koń z firmy Oknoplast.

Oknoplast to czołowy europejski producent okien PVC. Obecnie posiada ponad 2 500 salonów na terenie 10 krajów. Produkowane przez firmę okna i drzwi spełniają najwyższe standardy jakości i ekologii.

Hand Made to agencja reklamowa typu full service, pracująca m.in. dla marek Volkswagen, Tauron i Tyskie. W portfolio eventowym agencji znajdują się także Omega, Shiseido i Vive Group.
mMikołajki OP (56).jpgmMikołajki OP (9).jpgmMikołajki OP (79).jpghand_made_logo_black.pngmMikołajki OP (48).jpg

mMikołajki OP (48).jpg

mMikołajki OP (56).jpg