Hand Made z kolejną realizacją eventową dla Oknoplastu

Firma Oknoplast wybrała Hand Made do organizacji świątecznego eventu "Zimowy Wonderland".

Agencja Hand Made była odpowiedzialna za stworzenie koncepcji, przygotowanie i realizację rodzinnego projektu mikołajkowego firmy Oknoplast pod tytułem "Zimowy Wonderland". W stworzonej przez agencję krainie dziecięcych marzeń pojawiło się prawie tysiąc osób. Dzieci mogły spróbować swoich sił w manufakturze cukierków i prezentów, poćwiczyć magiczne sztuczki z kuglarzami, odwiedzić elfią wioską czy potańczyć w strefie ze sztucznym śniegiem. Całość imprezy wzbogacona była wizualnie przez pokazy multimedialne.

"Bardzo dobra organizacja, pełne zaangażowanie ze strony Organizatorów, duża otwartość na nasze potrzeby i pomysły zaowocowały bardzo pozytywnym odbiorem eventu zarówno wśród dzieci jak i pracowników firmy" -  powiedziała Dominika Anaszewska-Koń z firmy Oknoplast.

Oknoplast to czołowy europejski producent okien PVC. Obecnie posiada ponad 2 500 salonów na terenie 10 krajów. Produkowane przez firmę okna i drzwi spełniają najwyższe standardy jakości i ekologii.

Hand Made to agencja reklamowa typu full service, pracująca m.in. dla marek Volkswagen, Tauron i Tyskie. W portfolio eventowym agencji znajdują się także Omega, Shiseido i Vive Group.
mMikołajki OP (56).jpgmMikołajki OP (9).jpgmMikołajki OP (79).jpghand_made_logo_black.pngmMikołajki OP (48).jpg

mMikołajki OP (48).jpg

mMikołajki OP (56).jpg

mMikołajki OP (9).jpg

mMikołajki OP (79).jpg

Hand Made digitalowo dla Nestlé Polska

Agencja reklamowa Hand Made wygrała przetarg na obsługę digitalową marki NESCAFÉ Dolce Gusto, należącej do Nestlé Polska. Agencja będzie wspierać markę kreatywnie i strategicznie.