Hand Made z budżetem PR marki HYABAK®

Firma THEA wybrała agencję reklamową Hand Made do obsługi PR, social mediów oraz realizacji eventów dla marki HYABAK®.

HYABAK® to nawilżająco-ochronne krople do oczu i soczewek kontaktowych z naturalnym dla oczu hialuronianem, które jako jedyne na rynku zawierają filtr UV. HYABAK® nie zawiera żadnych konserwantów, dzięki zastosowaniu wygodnej buteleczki z opatentowanym systemem ABAK®.

Zaproponowane przez Hand Made działania obejmują content i influencer marketing, serię letnich eventów na nadmorskich plażach oraz kreacje social media. Kampania rozpocznie się w czerwcu i potrwa do końca 2017 r.

O wyborze agencji Hand Made zadecydowały trzy rzeczy:
1. 100% Profesjonalizm – jakość przygotowania prezentacji na pierwsze (jeszcze nie zobowiązujące spotkanie), od przedstawienia tzw. Big idea do budżetu rozplanowanego krok po kroku w zestawieniu końcowym – niby oczywiste ale …w praktyce rzadko spotykane.
2. Doświadczenie – każde z miliona pytań znalazło wyczerpującą odpowiedź – nie tylko teoretyczną ale z odniesieniem do praktyki, co dało mi poczucie, że Hand Made ma ogromne doświadczenie w projektach, które mi oferuje.
3. „Wyczucie” marki HYABAK – to było największe wyzwanie, nawet najfajniejszy pomysł nie sprawdzi się kiedy nie będzie „chemii” z marką – tutaj od razu poczułam, że zarówno pomysły jak i kreacje graficzne, estetyka są idealne dla Hyabaku – to przeważyło ostatecznie.

Ewa Szymańska, Category Manager, THEA

Hand Made to agencja reklamowa full service. Realizuje kampanie we wszystkich mediach - od telewizji, przez internet, w tym social media, po eventy, PR czy niestandardowe działania komunikacyjne. Hand Made została wyróżniona tytułem “Agencja Reklamowa 2017: krakowska siła” w raporcie Agencje Reklamowe i Domy Mediowe 2017 przygotowanym przez Media Marketing Polska oraz Kantar Millward Brown.

THEA jest niezależną firmą farmaceutyczną specjalizującą się w dziedzinie okulistyki. W ofercie  firmy znajdują się preparaty okulistyczne z wielu obszarów terapeutycznych: leki, wyroby medyczne i suplementy diety. THEA dostarcza najbogatszą na rynku europejskim ofertę produktów okulistycznych bez konserwantów.

Dermika i Hand Made - kolejny rok razem

Po roku udanej współpracy firma Orkla Care S.A. (dawniej Cederroth), właściciel marki Dermika, podjęła decyzję o przedłużeniu umowy z agencją Hand Made.