Idea Hub Express z prestiżową nagrodą EFMA

Stworzony we współpracy działu marketingu Idea Bank i agencji reklamowej Hand Made koncept Idea Hub Express został zwycięzcą konkursu EFMA-Accenture Distribution and Marketing Innovation Awards 2017.

DMI Awards to prestiżowy konkurs, który nagradza najbardziej innowacyjne usługi finansowe na świecie. Głównym organizatorem konkursu jest EFMA (European Financial Management Association). Organizacja skupia profesjonalistów z dziedzin marketingu i dystrybucji usług finansowych oraz zrzesza ponad 3300 firm ze 130 krajów.

Idea Hub Express zwyciężył w kategorii „Phygital Distribution”, zdobywając złotą statuetkę za nowoczesny model dystrybucji usług. Projekt Idea Banku i agencji Hand Made to nowoczesna, pierwsza na  świecie placówka banku i przestrzeń coworkingowa usytuowana w  wagonie pociągu. Wagon był częścią składu PKP kursującego na  trasach często wybieranych przez polskich przedsiębiorców.

Koncept Idea Hub Express to kolejny efekt wspólnych działań Idea Banku i agencji reklamowej Hand Made. Firmy współpracują ze sobą od ponad trzech lat. Hand Made odpowiada za strategię komunikacji oraz kompleksową obsługę marek Idea Bank i Idea Hub.

fot. materiały prasowe Idea Banku
idea-hub-express-2.jpegidea-hub-express-3.jpeg