Kawa, moda i muzyka czyli event Hand Made dla NESCAFÉ® Dolce Gusto®
Kawa, moda i muzyka czyli event Hand Made dla NESCAFÉ® Dolce Gusto®

16-17.12.2017 odbyła się kolejna edycja wielkiego święta wszystkich miłośników designu, mody, muzyki i najnowszych trendów, czyli Mustache Yard Sale. Przestrzeń legendarnego Pałacu Kultury i Nauki wypełnili najciekawsi projektanci i twórcy.

Tuż przy wejściu, w Ekspresowej Strefie NESCAFÉ® Dolce Gusto®, na odwiedzających targi czekało mnóstwo kawowych atrakcji w dobrym smaku i najlepszym stylu. Uczestnicy imprezy mieli również okazję dowiedzieć się jak brzmi kawa - dzięki unikatowej konsoli DJ-skiej tworzyli swoje własne sety muzyczne. Miłośnicy niepowtarzalnych przedmiotów na warsztatach projektowali autorskie kubki.

Na naszych gości czekaliśmy z filiżanką esencjonalnej i aromatycznej kawy. Mogli przekonać się jak smakuje ta z ekspresów NESCAFÉ® Dolce Gusto®, a biorąc udział w konkursie wygrać najnowszy z nich - Lumio™ i wiele innych nagród.

Pierwszy, zrealizowany przez Hand Made dla NESCAFÉ® Dolce Gusto®, event, okazał się dużym sukcesem - uczestnicy targów odwiedzali nasze stoisko tłumnie i chętnie brali udział w przygotowanych dla nich na tę okazję atrakcjach.

Cieszymy się, że podczas świątecznych zakupów, tak wiele osób zatrzymało się na filiżankę kawy NESCAFÉ® Dolce Gusto® w naszej Ekspresowej Strefie, a dzięki przygotowanym atrakcjom zostawili mnóstwo pozytywnej energii i uśmiechu! Dziękujemy!

Katarzyna Mrówka & Paula Łukasiuk, Nestlé

Zapraszamy do obejrzenia krótkiej relacji z eventu.
Hand Made to dynamiczna, niezależna agencja z polskim kapitałem, wyróżniona tytułem Agencja Roku - Krakowska Siła, w badaniu Media&Marketing Polska oraz srebrnym Effie w kategorii Motoryzacja.

Właścicielem marki NESCAFÉ® Dolce Gusto® jest Nestlé wiodąca firma w obszarze żywienia, zdrowia i dobrego samopoczucia z portfolio ponad 1500 produktów. Nestlé działa na polskim rynku od ponad 20 lat.