Złoto w konkursie INNOVATION 2018

Złotą statuetkę w kategorii usługa w konkursie Innovation 2018 zdobył projekt Idea Hub Express, zrealizowany przez agencję Hand Made oraz Idea Bank. Statuetki zostały rozdane 23 kwietnia podczas gali w Warszawie.

Konkurs INNOVATION organizowany przez Stowarzyszenie Komunikacji Marketingowej SAR dedykowany jest przedstawicielom środowisk biznesu, nowych technologii, firm z zakresu marketingu i mediów. Szansę na nagrodę mają projekty, usługi czy rozwiązania zmieniające świat globalnie, jak i małe, ale efektywne i nowatorskie idee. Sam projekt Innovation promuje i definiuje innowację, jako zmianę w zakresie idei produktu lub usługi, ich modelu biznesowego, dystrybucji, komunikacji i generowania sprzedaży.

Podczas tegorocznej Gali Idea Hub Express otrzymał złoto za oryginalność, dopasowanie do potrzeb grupy docelowej i odwagę w inwestowaniu budżetu w niestandardowe działania. Obserwacje agencji Hand Made i zespołu marketingu Idea Banku dotyczące czasu spędzanego w podróży przez przedsiębiorców, który przeznaczają na pracę doprowadziły do wprowadzenia w życie tego nowego i niespotykanego wcześniej rozwiązania. IHE, czyli pierwszy na świecie oddział banku i przestrzeń do pracy usytuowany w wagonie pociągu. Dedykowany był klientom Idea Banku, przedsiębiorcom podróżującym pomiędzy głównymi biznesowymi miastami Polski.