Dermika odkrywa niezwykłe historie kobiet

Marka kosmetyczna Dermika razem z krakowską agencją reklamową Hand Made w wyjątkowym konkursie zachęca kobiety do podzielenia się historiami o szczególnych momentach w ich życiu.

Konkurs „Kobieca historia. Siła i piękno” ruszył 30 kwietnia i potrwa do 15 lipca. Do udziału zaproszone są kobiety, które zechcą zaprezentować swoje historie - momenty w życiu, dzięki którym poczuły się piękne i silne. W tym okresie zaproszone do akcji niezwykłe kobiety z polskiej blogosfery - Black Dresses, Tekstualna, Jest Rudo, Kameralna i Worqshop podzielą się swoimi historiami.

Nagroda w konkursie to niezwykła sesja fotograficzna wykonana przez fenomenalną fotografkę, piękną i silną kobietę - Lidię Popiel. Nagrodzone cztery panie zostaną poddane zabiegom urodowym przez grupę profesjonalistów - stylistów, fryzjerów i makijażystów. Efekty sesji będzie można podziwiać na łamach „Twojego Stylu” w październiku br. Co tydzień, w czasie trwania konkursu, Uczestniczki, które prześlą najciekawsze historie, zostaną nagrodzone zestawami kosmetyków Dermika.

Aby wziąć udział w konkursie należy kupić dowolny produkt marki Dermika i zamieścić swoją opowieść na stronie www.kobiecahistoria.pl w okresie od 30 kwietnia do 15 lipca.

Za pomysł kreatywny konkursu odpowiada agencja Hand Made. Konkurs Dermiki będzie wspierany kampanią w mediach, przygotowaną i zrealizowaną przez dom mediowy UM i Wydawnictwo Bauer. W ramach promocji konkursu magazyn „Twój Styl” oraz styl.pl przeprowadzą wśród swoich czytelniczek ankietę dotyczącą kobiecego piękna oraz siły i w nadchodzących miesiącach opublikują raport na ten temat.