Dzięki nowej linii kreatywnej Facebook i Instagram Pizzy Hut nabrały lekkości i wyrazistości, jak ciasto na pizzę, które zawsze robione jest z najwyższej jakości składników.

Postawiliśmy na piękne zdjęcia produktowe osadzone w prostej i czytelnej grafice przekazując przy tym w lekkiej i zabawnej formie istotę oferty.

Zofia Tarnawczyk Creative Hand Made

Agencja działania w mediach społecznościowych wspiera kampaniami reklamowymi, wizerunkowymi i prosprzedażowymi. Warto zaznaczyć, że działania te prowadzone są bardzo intensywnie. Wśród efektów prowadzonych działań jest m.in. zdecydowany wzrost zaangażowania użytkowników, co widoczne jest w znaczącym wzroście interakcji.

Zdecydowaliśmy się na współpracę z agencją Hand Made ze względu na profesjonalizm i bardzo dobrą współpracę. Zaproponowana komunikacja okazała się bardzo trafna, zyskując pozytywny odbiór wśród naszych fanów.

Małgorzata Bukowska, Digital Communication Manager, Pizza Hut.

Hand Made to agencja reklamowa full service. Realizuje kampanie we wszystkich mediach - od telewizji, przez internet, w tym social media, po eventy, PR czy niestandardowe działania komunikacyjne. Hand Made została wyróżniona tytułem “Agencja Reklamowa 2017: krakowska siła” w raporcie Agencje Reklamowe i Domy Mediowe 2017 przygotowanym przez Media Marketing Polska oraz Kantar Millward Brown.

Pizza Hut to jedna z największych sieci restauracyjnych typu casual dining na świecie. Właścicielem marki Pizza Hut jest Yum! Brands, Inc. z siedzibą w Dallas, w stanie Teksas, w Stanach Zjednoczonych). W listopadzie 2018 roku Pizza Hut obchodzi 60-lecie swojego powstania. Warto pamietać, że pizza - flagowe danie marki Pizza Hut - swoją wyjątkowość zawdzięcza opracowanemu w 1980 roku cieście PAN - grubemu, delikatnemu i puszystemu w środku oraz lekko chrupiącemu na zewnątrz.

Mistrzowski skład - nowa kampania Hand Made dla Collaflex® i Collaflex® Sport

Każdego dnia nasze stawy, a szczególnie stawy sportowców, muszą sprostać wielu zadaniom. Co zrobić, aby służyły nam jak najdłużej? Kto wie jak zadbać o stawy lepiej niż biegacze!