Agencja Hand Made zaproponowała stworzenie przykuwającej uwagę nazwy wydarzenia - „Sztuka do rzeczy. Design w Krakowie”, która w intrygujący sposób mówi o tematyce całego cyklu.

Przemysł kreatywny to tworzenie atrakcyjnych wizualnie przedmiotów i obiektów użytkowych, czyli: rzeczy. Tak powstała koncepcja „Sztuka do rzeczy. Design w Krakowie.

mówi Łukasz Tkacz, Creative Group Head w Hand Made

Agencja stworzyła identyfikację wizualną, którą zobaczymy na nośnikach komunikacji w przestrzeni publicznej i Internecie. Cykl wydarzeń dedykowany jest mieszkańcom Krakowa i okolic oraz branży kreatywnej w Polsce. Stąd też szerokie kierowanie komunikacji informacyjno-promocyjnej, której celem jest zaciekawienie i zachęcenie do udziału w wydarzeniu. Kampania w mediach tradycyjnych i digitalu będzie prowadzona w okresie październik - listopad 2018 r.
Zapraszamy do udziału w w tych kreatywnych wydarzeniach!
Hand Made to agencja reklamowa full service. Realizuje kampanie we wszystkich mediach - od telewizji, przez internet, w tym social media, po eventy, PR czy niestandardowe działania komunikacyjne. Hand Made została wyróżniona tytułem “Agencja Reklamowa 2017: krakowska siła” w raporcie Agencje Reklamowe i Domy Mediowe 2017 przygotowanym przez Media Marketing Polska oraz Kantar Millward Brown.
Sztuka do rzeczy. Design w Krakowie to wydarzenie organizowane przez Wydział Kultury i Dziedzictwa Narodowego UMK łączy: architekturę, design, wzornictwo, projektowanie mody, rzemiosło i sztukę ludową. Wydarzenie koncentruje lokalne i regionalne środowiska realizujące różnego rodzaju wydarzenia, w tym: „Zaprojektowani” (http://zaprojektowani.com.pl/) Wykłady na ASP, Targi Młodej Sztuki, Warsztaty w Wytwórni (http://wytworniakrakow.pl/), debaty, konferencje, targi“Element Talks” (https://elementtalks.com/pl/urban2018/), “Kiermash” (http://kiermash.pl/)

Mistrzowski skład - nowa kampania Hand Made dla Collaflex® i Collaflex® Sport

Każdego dnia nasze stawy, a szczególnie stawy sportowców, muszą sprostać wielu zadaniom. Co zrobić, aby służyły nam jak najdłużej? Kto wie jak zadbać o stawy lepiej niż biegacze!