Do akcji zaproszono niezwykłe kobiety z polskiej blogosfery, w tym, m.in: Black Dresses, Tekstualną, Jest Rudo, Kameralną i Worqshop, które opowiedziały swoje historie i zachęcały do udziału w konkursie.

Akcja konkursowa ma szczególny wymiar, ponieważ każda nadesłana historia opowiada o kobiecie Dermiki - silnej, pięknej, mądrej. Od początku koncept kreatywny Hand Made doskonale odpowiadał na potrzeby marki i dlatego bardzo się cieszymy, że cała akcja przyniosła ponad 500 niezwykłych historii, które staną się dla nas inspiracją w codziennej pracy nad odpowiednią pielęgnacją dla współczesnej kobiety

Iwona Kowalska Brand Activation Manager Dermika w Orkla Care S.A.

Konkurs prowadzony był za pośrednictwem stworzonej przez agencję strony www.kobiecahistoria.pl. Agencja również komunikacyjnie wspierała konkurs na Facebooku Dermiki.
W czasie trwania konkursu, co tydzień, najciekawsze historie nadesłane przez uczestniczki nagradzane były kosmetykami marki. Główną nagrodą w konkursie była sesja fotograficzna wykonana przez fenomenalną fotografkę, piękną i silną kobietę - Lidię Popiel. Cztery finalistki w dniach 8 i 9 września oddały się w ręce profesjonalistów - stylistów, fryzjerów i makijażystów oraz wzięły udział w wyjątkowej sesji zdjęciowej. Efekty sesji można podziwiać na łamach „Twojego Stylu” w listopadowym wydaniu numeru oraz w e-booku „Kobieca historia. Siła i piękno”, który dostępny jest do pobrania na stronie www.dermika.pl/kobiecahistoria.
W e-booku przeczytamy historie wyjątkowych kobiet:
- Dominiki Sodolskiej, dla której szczególnym momentem w życiu była diagnoza choroby nowotworowej,
- Marty Szymkowicz, która odkryła w sobie pokłady siły i piękna będąc na przełomie życia zawodowego i zdecydowała się na olbrzymie zmiany w życiu,
- Joanny Mazur, która w podróżach odkryła swoją siłę i piękno oraz
- Adrianny Tarnowskiej z przesłaniem dla każdej dziewczyny i kobiety, by pamiętały, że siła i piękno jest w każdej z nich, a nie w kreowanym przez media społecznościowe pięknie.
W e-booku zamkniętych jest 12 inspirujących historii. Są to opowieści o kobiecej sile i pięknie podzielone na cztery kategorie: rodzina, praca, zdrowie oraz pasja.
Zachęcamy do obejrzenia filmu z backstage’u sesji z Lidią Popiel oraz posłuchania, co uczestniczki same mówią o udziale w akcji.
Kobieca Historia. Siła i piękno

8.png3.jpg6.jpg1.jpg7.jpg
Konkurs Dermiki wspierany był kampanią w mediach, przygotowaną i zrealizowaną przez dom mediowy UM i Wydawnictwo Bauer. W ramach promocji konkursu magazyn „Twój Styl” oraz styl.pl przeprowadziły wśród swoich czytelniczek ankietę dotyczącą kobiecego piękna i siły. Raport z ankiety dostępny był zarówno w magazynie, jak i na stronie styl.pl.
Hand Made to agencja reklamowa full service. Realizuje kampanie we wszystkich mediach - od telewizji, przez internet, w tym social media, po eventy, PR czy niestandardowe działania komunikacyjne. Hand Made została wyróżniona tytułem “Agencja Reklamowa 2017: krakowska siła” w raporcie Agencje Reklamowe i Domy Mediowe 2017 przygotowanym przez Media Marketing Polska oraz Kantar Millward Brown.
Dermika to marka kosmetyczna, która u podstaw swojej działalności obrała za cel stworzenie gamy nowoczesnych, zaawansowanych technologicznie kosmetyków, które pozwolą kobietom wyrażać swoje naturalne piękno każdego dnia. Opracowując technologie kosmetyków sięga po najnowsze badania i rozwiązania technologiczne łącząc je ze sprawdzonymi recepturami.

Mistrzowski skład - nowa kampania Hand Made dla Collaflex® i Collaflex® Sport

Każdego dnia nasze stawy, a szczególnie stawy sportowców, muszą sprostać wielu zadaniom. Co zrobić, aby służyły nam jak najdłużej? Kto wie jak zadbać o stawy lepiej niż biegacze!