Znana modowa blogerka wspólnie z głównym projektantem mody marki Orsay - Karenem Amirhanianem stworzyła kolekcję do kampanii „My Fashion Connection”, w skład której wchodzą dwie linie: Pretty Western Girls oraz Vintage Love. Cała kolekcja inspirowana jest latami 60. i 70. Przeważają w niej kwiaty, a główną rolę w kolekcji odgrywają sukienki.
Podczas kampanii promocyjnej kolekcji, Jessika zachęcała do udziału w konkursie marki "Wygraj weekend w Mediolanie - My Fashion Connection”, który zakończył się 30 września. Oprócz głównej nagrody, jaką był wyjazd na weekend dla dwóch osób do Mediolanu, e-magazyn stanowił gwarantowaną nagrodę dla każdej osoby biorącej udział w konkursie. Uczestniczki mogły znaleźć w nim kulisy pracy Jessiki i Karena, porady i stylizacje od ambasadorek marki - Moniki Liwoch i Karoliny Wilk, inspirujące historie kobiet w niełatwych czasach Dzikiego Zachodu, a także absolutne hity garderoby damskiej.
Nowa kolekcja była szeroko promowana w outdoorze, digitalu oraz materiałach POS. Kampania zainaugurowana została konferencją prasową zorganizowaną w warszawskim Studio Bajka. W programie Dzień Dobry TVN pojawił się reportaż na temat kolekcji, a dodatkowe wsparcie promocyjne stanowiły artykuły w prasie i na portalach, działania w mediach własnych marki oraz kanałach społecznościowych Jessiki Mercedes.
Hand Made to agencja reklamowa full service. Realizuje kampanie we wszystkich mediach - od telewizji, przez internet, w tym social media, po eventy, PR czy niestandardowe działania komunikacyjne. Hand Made została wyróżniona tytułem “Agencja Reklamowa 2017: krakowska siła” w raporcie Agencje Reklamowe i Domy Mediowe 2017 przygotowanym przez Media Marketing Polska oraz Kantar Millward Brown.
Orsay to marka odzieżowa, której pasją jest projektowanie kobiecych ubrań dla każdego stylu i każdej osobowości. Dziś marka ORSAY przekonuje do siebie klientki w 26 krajach Europy.

Mistrzowski skład - nowa kampania Hand Made dla Collaflex® i Collaflex® Sport

Każdego dnia nasze stawy, a szczególnie stawy sportowców, muszą sprostać wielu zadaniom. Co zrobić, aby służyły nam jak najdłużej? Kto wie jak zadbać o stawy lepiej niż biegacze!