Idea Bank ponownie wybrał Hand Made
Idea Bank ponownie wybrał Hand Made

Po dwóch latach udanej współpracy, Idea Bank, w toku postępowania przetargowego ponownie wybrał agencję Hand Made do obsługi marki.

Przedmiotem przetargu była obsługa social media marek Idea Bank i Idea Hub oraz koncepty działań niestandardowych, między innymi współpraca z influencerami oraz działania łączące online z offline.

Agencja Hand Made współpracuje z Idea Bank od 2015 roku.
Dobrze rozumie naszą markę, a także naszych Klientów, z którymi sprawnie komunikuje się za pomocą mediów społecznościowych oraz działań łączących offline i online.
Ostatnie dwa lata współpracy udowodniły, że Hand Made trafnie identyfikuje potrzeby otoczenia Idea Banku i skutecznie na nie reaguje.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z dotychczasowych, wspólnych
osiągnięć i cieszymy się na kolejne lata współpracy

Sławomir Gąsiorowski, Dyrektor Marketingu Idea Bank

Hand Made zajmuje się obsługą strategiczną i kreatywną Idea Banku. Agencja prowadzi zarówno kampanie ATL, jak i digital. Zajmuje się kompleksową obsługą social mediów prowadząc 5 kanałów marki, w tym: Facebook, Instagram oraz Twitter. Hand Made pracuje również dla marki Idea Hub, bankowego centrum coworkingowego, realizując między innymi projekty niestandardowe, takie jak Idea Hub Express, czyli pierwszy na świecie coworking w pociągu.
Idea Bank kieruje swoje produkty głównie do przedsiębiorców. Do flagowych, innowacyjnych rozwiązań oferowanych przez bank należą między innymi Idea Cloud, mobilny wpłatomat czy bezpłatne przestrzenie coworkingowe Idea Hub.

Hand Made  to agencja reklamowa full service. Realizuje kampanie we wszystkich mediach - od telewizji, przez internet, w tym social media, po eventy, PR czy niestandardowe działania komunikacyjne. Hand Made została wyróżniona tytułem “Agencja Reklamowa 2017: krakowska siła” w raporcie Agencje Reklamowe i Domy Mediowe 2017 przygotowanym przez Media Marketing Polska oraz Kantar Millward Brown.